Administratie

Laat u bijstaan door een vakkundig boekhouder!

Een administratie verwerken gaat vandaag de dag heel wat gemakkelijker in vergelijking tot zo'n 10 jaar geleden. Tegenwoordig zijn veel software pakketten dusdanig geavanceerd dat veel werk door de software uit handen wordt genomen. Dat is een fijne ontwikkeling omdat  zowel u als wij meer tijd over hebben om aandacht te schenken aan wellicht belangrijkere zaken. U kunt zich meer richten op uw eigen ondernemeningsactiviteiten. En wij kunnen ons dan nog meer richten op het bieden van toegevoegde waarde aan u.

Een goede en tijdige informatievoorziening vanuit de financiële administratie is belangrijk voor u zodat u de juiste beslissingen kunt nemen, en tijdig kunt bijsturen. 

Om ten volle gebruik te maken van de voordelen die financiële boekhoudsoftware tegenwoordig bieden, is het wel noodzakelijk om zorg te dragen voor een goede inrichting van die boekhoudsoftware. Daarnaast is het zeker wel aan te bevelen dat u een vakkundige boekhouder laat meekijken bij de verwerking van de administratie. In welke mate u de boekhouder laat meekijken is helemaal afhankelijk van uw specifieke situatie.

Een vakkundige boekhouder kijkt verder dan zijn neus lang is. Hij kijkt niet uitsluitend naar de juiste en volledige verwerking van financiële mutaties maar ook naar de impact van die mutaties op andere disciplines. Denk daarbij aan eventuele fiscale gevolgen op de korte of lange termijn.

Wij gaan als volgt te werk. Wij werken uitsluitend met software in de cloud. Dat is veilig en efficiënt. U levert al uw facturen aan middels de app, de email of elektronisch factureren. Bankmutaties kunt u  digitaal aanleveren dan wel koppelen.  Vervolgens doet de financiële software automatisch boekingsvoorstellen die aansluitend gecontroleerd en/of aangevuld dienen te worden door ons of u zelf. Tenslotte kunnen de financiële mutaties daadwerkelijk verwerkt worden in uw administratie. Afhankelijk van uw wensen en de randvoorwaarden bepalen we of en in hoeverre u de verwerking van de financiële mutaties zelf ter hand neemt of aan ons overlaat. 

U hebt steeds actueel financieel inzicht in uw onderneming middels een dashboard.

Graag komen wij met u in contact zodat we samen kunnen bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Heeft ons verhaal uw interesse gewekt en stelt u het op prijs dat wij vrijblijvend contact met u opnemen dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand invulformulier in te vullen.  Vanzelfsprekend kunt u ook zelf met ons contact opnemen.