Fel Helder Duidelijk werkblad boekhouder adviseur met laptop en andere kantoorapparatuur

Diensten

de voordelen, onze missie, en onze diensten

 

gezellige-fijne-zakelijke-kennismaking

Persoonlijk contact

U hebt persoonlijk contact met mij, Hans Vissers.

echte-aandacht-voor-de-klant

Echte aandacht

Daadwerkelijke aandacht voor u omdat dat de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt.

kennis-van-ondernemen-belastingen-administratie-en-control

Vakkundig specialist

In de accountancywereld heb ik veel ervaring opgedaan in alle facetten van de business.  

veel-praktijkervaring-en-vakkennis-mkb-adviseur-boekhouder

24 jaar ervaring

Na 24 jaar werkervaring heb ik veel geleerd en ervaren.

startendeondernemer

Startende ondernemer

De begeleiding en advisering van startende ondernemers en zzp'ers is één van mijn specialiteiten.

businessideas

Heldere adviezen

Mijn ervaring is dat een directe aanpak gecombineerd met heldere adviezen en een duidelijk uitleg alom wordt gewaardeerd.

boekhouden-in-de-cloud

Software in de cloud

Helemaal van deze tijd.  Alle software gewoon in de cloud.  Veilig en efficiënt.

mobiele-telefoon-met-boekhoud-app

Boekhoudapp

U levert alle facturen aan via boekhoudapp of middels email.

administratie-en-belastingdiensten-op-maat-1

Diensten op maat

U bent uniek, daarom altijd dienstverlening op maat.

winningawardhighqualityservice

Boekhouder247 = Acvedi

Boekhouder247 is een handelsnaam van Acvedi Administratie Belasting Control B.V. Wij verlenen administratieve en fiscale diensten aan met name ondernemers in het MKB. Onze dienstverlening in een notendop: verwerking administratie, samenstellen jaarrekening, verzorging van belastingaangifte, begeleiding en advisering van mkb-ondernemers ten aanzien van de boekhouding, financiële rapportages, belastingen, financiën, accountancy, fiscale toekomstplanning, estate planning en ondernemersaangelegenheden.

Onze missie is om met al onze vakkennis en ervaring u met raad en daad terzijde te staan.  Wij willen u echt leren kennen en begrijpen zodat wij met een persoonlijke en gedegen aanpak u verder kunnen helpen om uw doelen & wensen te realiseren.

lees hieronder verderWij bieden aan de volgende diensten

Administratie Ordners in heldere kleuren

Administratie

Een goede administratie stelt u in staat om  beter sturing te geven aan uw onderneming.  Verstandig is om een vakkundig boekhouder mee te laten kijken.  Een goede boekhouder kan u volledig ontzorgen op administratief en fiscaal gebied zodat u zich meer kunt richten op uw core business.  Bij ons levert u uw facturen digitaal aan.  Onze software heeft voor u ook een optie om te factureren aan uw klanten.  Tevens krijgt u de beschikking over een online-dashbord welke u inzicht geeft in uw actuele financiële positie.  Wij bieden tevens coaching aan ten aanzien van de financiële bedrijfsadministratie, belastingzaken en ondernemingszaken.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten dan komen wij graag in contact met u.

Financieel rapport en jaarrekening

Jaarrekening

Heeft u een BV dan bent u wettelijk verplicht om jaarlijks een jaarrekening op te stellen en de pubicatiestukken te deponeren bij de KvK. Runt u een EMZ / VOF dan is het vaak toch aan te raden om een jaarrekening op te maken. U kunt dan rustig aankloppen bij banken. De samenstelling van de jaarrekening vereist een goede kennis van de jaarverslaggevingsregels én de fiscale wetgeving.   Bij Boekhouder247 is al die kennis aanwezig bij de MKB-adviseur (ervaren boekhouder, jaarrekeningspecialist, belastingadviseur, ondernemingsadviseur), de heer Hans Vissers.  Hij staat u met raad en daad terzijde zodat de opstelling van uw jaarrekening vakkundig zal geschieden.   

Wolk met Financiele en Belasting woorden

Belastingaangifte

Alle denkbare belastingaangiften kunnen wij voor u verzorgen. Voorbeelden: aangifte inkomstenbelasting,  aangifte vennootschapsbelasting, omzetbelastingaangifte, aangifte dividendbelasting, aangifte  erfbelasting.  Belangrijk is om jaarlijks een fiscale optimalisatie scan te laten doen rekening houdend met zowel uw zakelijke als uw privé-situatie. En daarbij tevens  te kijken naar de toekomst. Ik ben uitstekend in staat om die fiscale optimalisatie periodiek op een effectieve & efficiënte wijze op uw ondernemings- en privé-situatie toe te passen.

Excellence Performance Quality Service Results Efficiency Reliability

Advies

Omdat ik gedurende de vele jaren ervaring in de accountancywereld  veel kennis en ervaring heb opgedaan, ben ik meer dan uitstekend in staat om u te adviseren op financieel en fiscaal gebied. In mijn 23 jarige carrière bij verschillende accountantskantoren heb ik een enorme diversiteit aan ondernemers / ondernemingen én vele klantencasussen  van dichtbij meegemaakt. Met die ervaring in huis meen ik dat ik goed in staat ben om u terzijde te staan met de oplossing van allerlei ondernemingsvraagstukken. Verder merk ik in mijn praktijk dat veel klanten interesse hebben in financiële en fiscale toekomstplanning. Ook ten aanzien van deze materie kan ik u helderheid verschaffen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten dan komen wij graag in contact met u.

Controller in net kostuum met tablet die alles onder controle heeft

Controller of Boekhouder

Er kan  door allerlei redenen een situatie ontstaan waarbij u in meer of mindere mate behoefte heeft aan enige ondersteuning op uw financiële administratie. Ik, Hans Vissers, stel mezelf op interim-basis beschikbaar om al dan niet op locatie uw financiële administratie te ondersteunen en/of te beheersen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Accounting Wolk van financiele woorden

Overige diensten

Verder zijn er nog talloze vraagstukken waarmee u als ondernemer kunt worden geconfronteerd.  Vanzelfsprekend kunnen wij u daar ook mee helpen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten dan komen wij graag in contact met u.