Advies

Laat u bijstaan door een vakkundig boekhouder!

Omdat ik gedurende de vele jaren werkervaring in de accountancywereld  heel veel kennis en ervaring heb opgedaan, ben ik meer dan uitstekend in staat om u te adviseren op financieel en fiscaal gebied. In mijn ruim 24 jarige carrière bij verschillende accountantskantoren heb ik een enorme diversiteit aan ondernemers en ondernemingen van dichtbij meegemaakt. Werken in de accountancy is verder een continue leerproces. Ondertussen heb ik gewerkt aan zo ontzettend veel ondernemersvraagstukken dat ik met het volste vertrouwen durf te stellen dat er bij mij sprake is van een hoog kennis- en ervaringsniveau. Met die kennis en ervaring in huis meen ik dat ik meer dan goed in staat ben om u terzijde te staan met oplossing van allerlei ondernemingsvraagstukken.

Om u voor alle denkbare vraagstukken een oplossing te kunnen bieden werken wij samen met een team van specialisten in ons netwerk.

Graag komen wij met u in contact zodat we samen kunnen bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Heeft ons verhaal uw interesse gewekt en stelt u het op prijs dat wij vrijblijvend contact met u opnemen dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand invulformulier in te vullen.  Vanzelfsprekend kunt u ook zelf met ons contact opnemen.