Controller of Boekhouder nodig?

Laat u bijstaan door een vakkundig boekhouder!

Er zijn allerlei situaties en ontwikkelingen denkbaar waarbij een onderneming behoefte heeft aan een tijdelijke of meer permanente ondersteuning op haar financiële administratie. Door een groei van de onderneming en de daaraan gekoppelde toename van de administratieve werkzaamheden komt u mogelijk te weinig toe aan eigen ondernemingsactiviteiten. Of door het vertrek van uw eigen boekhouder, al dan niet in loondienst, zit u ineens met een groot capaciteitsprobleem op uw financiële afdeling. Allemaal redenen om een controller of boekhouder te gaan inschakelen.

Ad interim stel ik me beschikbaar om als financial controller of boekhouder uw financiële administratie te ondersteunen dan wel te beheersen. Tegenwoordig kan veel gedaan worden op afstand, echter ik ben er zeker ook voorstander van om al dan niet gedeeltelijk op locatie mijn administratieve dienstverlening aan u te verrichten.

Graag komen wij met u in contact zodat we samen kunnen bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Heeft ons verhaal uw interesse gewekt en stelt u het op prijs dat wij vrijblijvend contact met u opnemen dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand invulformulier in te vullen.  Vanzelfsprekend kunt u ook zelf met ons contact opnemen.